5-Kegler

Tour den 8/5 (turneringsnyt)

Kære alle

Det lysner og vi kan forhåbentlig spille 5-Kegler igen den 8/5.

Det er stadig usikkert om vi får lov, men vi håber på at kunne spille alle sammen. Vi er i udvalget klar over, at træningen for de fleste har været ulovlig eller begrænset, men vi ønsker alligevel at giv jer alle muligheden for at komme i gang igen i stedet for endnu en aflysning. Vi tror på, at sulten til kampe hos mange af jer er stor.

Tilmeldigsfristen rykkes til den 6/5 for Eliten og den 7/5 for Mesterrækken. På det tidspunkt ved vi forhåbentlig om der kan spilles og under hvilke restriktioner.

Hermed en oversigt for den 8/5:

  • Elite Tour i Ikast. Mødetid kl. 10.00 med mulighed for at møde lidt senere ved lang transporttid. Johnni Pedersen, hvis dette er tilfældet
  • Mesterrække Vest i Fluen. Mødetid kl. 10.00
  • Mesterrække Øst i Højen. Mødetid kl. 10.00

Tilmelding på https://spiller.ddbu-admin.dk/?m=132, hvor I også kan læse om turneringsafviklingen med de ændringer, der er lavet til dette forår.

OBS: Da der er mulighed for, at det bliver et krav med Negativ Corona Test eller Corona Pas i forbindelse med afvikling af Tours, anbefaler vi at spillerne planlægger således, at kravet kan opfyldes.

Vi glæder os til at se jer ved billardbordene.

Med venlig hilsen
Udvalget for 5-Kegler

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

DM-ugen | spilleplan pr. disciplin og kronologisk rækkefølge

Rune Kampe

Flot dansk bronze ved junior-EM

Niels Hansen