5-Kegler

5-KEGLER | OPDATERING FRA ØSTRIG: MINIMUM 2 X VM-MEDALJER I HUS!!!

Sikke en oplevelse vi har hernede! Danmark 1 slår Danmark 2 ud af en spændende kvartfinale og møder de forsvarende verdensmestre fra Italien. I morgendagens anden semifinale tørner Argentina og Uruguay sammen i en ren sydamerikansk dyst. Det bliver helt sikkert ikke kedeligt. Det var med den helt store jubelros og turneringens foreløbig højdepunkt, da Uruguays sidste mand i stafetten hentede mere end 50 point mod Schweiz – og derved ekspederede Schweiz ud af kvartfinalen fra en nærmest umulig position. Det udløste en kulmination af stemning og passion for sporten, som kun ses i de latinamerikanske lande. Fantastisk oplevelse!

Semifinale
Danmark har alt at vinde og intet at tabe mod det stjernespækkede hold fra Italien. Semifinalen spilles i morgen kl. 9.

Danmark
Kasper Kristoffersen
Johnni Pedersen
Erling Sjørup
Rune Kampe

Italien
Andrea Quarta
Michelangelo Aniello
Matteo Gualemi
Paolo Marcolin

Charlotte Koefoed er med en 3-1 sejr over Luisina Ponzio, Argentina, klar til søndagens semifinaler. Og Marianne Mortensen spiller netop nu kvartfinale og er i skrivende stund foran 2-1 over Maria Pulcini, Italien.

Dommere
Der dømmes mere end 10 kampe om dagen til VM, så stort ros til vores ihærdige og meget kompetente dommerteam: Kim Petersen og Benny Mousing Skov. De gør en kæmpe indsats for at holde god ro og orden og få det hele til at spille.

Login og se gratis med her: https://tv.kozoom.com/en/event/39677…

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

DM-ugen | spilleplan pr. disciplin og kronologisk rækkefølge

Rune Kampe

Flot dansk bronze ved junior-EM

Niels Hansen