5-Kegler

5-Kegler | Tour 9

Hæder og ranglistepoint er igen sat på spidsen i Albertslund BC der i weekenden (9. april 2022 kl. 10.00) afholder Elite Tour. Mesterrækken afholdes ligeledes samme dag i BK Frems lokaler i Kolding.

Der er hård kamp om bl.a. DM-pladserne. Top 12 er kvalificeret direkte via ranglisten, og 13 til 20 dyster senere om de sidste pladser.

DM-finalerne afvikles til sommer sammen med 29 andre forbund under DIF’s faner i DM-ugen, Ålborg – et kæmpe arrangement DDBU har store forventninger til.

Ranglisten har også været udslagsgivende for EM for 4-mands hold og vil også være det fremadrettet i forhold til EM individuelt på hjemmebane i Randers.

Dertil stiller Danmark med 2 hold i Tyrol, Østrig, da både Frankrig og Italien har fravalgt 2. holdet – Danmark er nemlig kun pt. nummer 5 på den internationale 5-Kegle-rangliste. EM for 4-mands hold er programsat til at starte den 12. maj 2022.

  1. HOLD

Kasper Kristoffersen

Erling Sjørup

Rene Hendriksen

Henrik Ryholt

Thomas Jæger

  1. HOLD

Johnni Pedersen

Jonas Raagner

Henrik Søndergaard

Rene L. Andersen

Kim Henriksen

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

DM-ugen | spilleplan pr. disciplin og kronologisk rækkefølge

Rune Kampe

Flot dansk bronze ved junior-EM

Niels Hansen