3-Bande

VM i 3-Bande for hhv. kvinder og for U-21

Dansk 3-Bande får en spændende og travl uge 38, da der skal spilles VM både for kvinder og for Junior mænd.

Begivenhederne finder sted i Heerhugowaard i Holland, hvor først kvinderne er i ilden 20.-22. september, og senere Junior for mænd 23.-25. september.

Charlotte Sørensen og Marianne Mortensen forsvarer de danske farver på kvindefronten, i et format med 8 puljer á 3, hvor fra to går videre til Knock Out fasen.

Hos Junior mænd deltager Lukas Mortensen for Danmark – i øvrigt i samme format som hos kvinderne.

For begge turneringer gælder, at der er nogle få, meget stærke folk med – samt en del mere ubekendte. Derfor er det er lidt svært at regne ud, hvad vi kan tillade os at forvente. Mit håb er at alle tre når Knock-out fasen – og jo bedre præstation og placering i puljen, jo bedre seedning til 1/8-dels finalen. Så – giv den GAS, piger & dreng!

Jeg er ikke fuldt ud klar over, hvad der streames fra de to events, men forventer at UMB´s partner Five&Six dækker de to events. Mere om dette, lige så snart vi ved noget.

Klik her for streaming, puljer og resultater (kvinder)

Klik her for streaming, puljer og resultater (juniorer)

Af: Tage Lauridsen

Artikel fra Kozoom

Puljer – kvinder

Spilleplan – kvinder

Puljer – juniorer

Spilleplan – juniorer

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

Tilmelding til Nordisk Mesterskab i 3-Bande Carambole

Rune Kampe

Lukas og Daniel kæmper for medaljer til Danmark

Niels Hansen