3-Bande

VM (Hold) Viersen, 3-Bande Carambole

Hej billardvenner,

En time til VM i hold 3-bande går i gang. Der spilles på 4 borde, så man kan tilnærmelsesvis følge med i alle kampe – en samlet pulje spilles samtidigt.

Stævnet starter med et BRAG mellem to af favorit-holdene, idet Spanien (Dani Sanchez & Ruben Legazpi) møder Belgien (Eddy Merckx & Peter Ceulemans). Hvis alle fire bare nærmer sig deres topniveau, blive det en vanvittig flot kamp – og fuldstændig umulig at forudsige resultatet af. I den anden kamp har jeg Tyskland som forholdsvis klar favorit mod Peru.

Festen fortsætter kl. 14.00, når to andre favoritter mødes: Holland (Dick Jaspers Raymond Burgman) mod Vietnam (Q.-C. Tran & D.-A.-C. Nguyen).

Danmark skal i ilden kl. 16.00 mod Egypten, der stiller op med Sameh Sidhom og Riad Nady.Riad Nady er en forstærkning i forhold til den oprindelige Ossama, og Sidhom, der i mange år var den lidt ”underkendte” UMB-spiller der levede højt på ranglistepoints i kraft af billige nationale og afrikanske mesterskaber, har de seneste 3-4 år udviklet sig til en spiller i ren verdensklasse. Jeg forudser en tæt kamp, der kan vise sig udslagsgivende for, hvem af de to hold der går videre.

Resultatservice, live-kanaler m.m. her:
http://umb.cuesco.net/competition/result?idx=134#content#content

Tage Lauridsen, Carambole

Relaterede artikler

Stor triumf for dansk 3-Bande: Varde vandt Europa Cup’en!

Niels Hansen

Vinderne fra DM-ugen

Niels Hansen

Digitalt program DM i Billard

Rune Kampe