3-Bande

Dion Nelin vinder DM-guld for niende gang i sin karriere

Med stabilt spil igennem hele turneringen, kan Dion Nelin lade sig hylde som danske mester med et totalsnit på 1,724 og er dermed indehaver af to nye danske rekorder: DM-titel nummer 9, og højeste totalsnit nogensinde i en DM-Finale. Han inkasserede vigtige internationale point, hvor han avancerer 2 pladser på verdensranglisten til nu nummer 20.

Dion Nelin slog holdkammeraten Brian Knudsen i finalen med cifrene 50-41 i 29 indgange, i en kamp, hvor Brian aldrig for alvor formåede at true Dion og måtte tage til takke med en stadig flot sølvmedalje.

Grøndal-kvartetten som inkluderer Lars Dunch, Jakob Haack-Sørensen, Brian Knudsen og Dion Nelin cementerede deres dominans ved at sætte sig på samtlige medaljer i år. Det bliver unægteligt svært at se, hvem der kan vippe holdet af pinden i Søren Søgaard Ligaen når slutspillet løber af stablen lørdag den 5. juni i BK Grøndals lokaler i København. Det bliver spændende at se, om Varde BK stiller med udenlandsk stjernestøv.

Sehard, ATZ Multiservice, Simonis, Aramith, Nemtilmeld og Søren Søgaard har sponsoreret stævnet og BK Grøndals frivillige har gjort en stor indsats for at det hele kunne lykkes, både på, og uden for det grønne klæde. DDBU takker alle involverede og i særdeleshed turneringsleder Tage Lauridsen.

Guld, Dion Nelin, BK Grøndal
Sølv, Brian Knudsen, BK Grøndal
Bronze, Jakob Haack-Sørensen, BK Grøndal
Bronze, Lars Dunch, BK Grøndal

Højeste serie, 15, Tommy Ebeling, CC Brønshøj

Totalgennemsnit, 1,138

11613 - Plakat DM 3-bande Carambole_A1 - Den Danske Billard Union_K2

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

Tilmelding til Nordisk Mesterskab i 3-Bande Carambole

Rune Kampe

Lukas og Daniel kæmper for medaljer til Danmark

Niels Hansen