3-Bande

3-Bande Carambole | Charlotte Sørensen vinder EM-sølv

I weekenden blev det til stor dansk succes ved kvindernes 3-Bande EM i Belgien, hvor Charlotte Sørensen flot kæmpede sig frem til finalen og sikrede sig en velfortjent sølvmedalje!

Gennem turneringen blev 3 hollandske spillere besejret, så der var grund til bekymring i den hollandske lejr, da det også skulle være et dansk-hollandsk opgør i finalen. De kunne dog ånde lettet op ved finalens afslutning, men det krævede også en 4x verdensmester, 8x europamester, storfavorit, og nr. 1 på verdensranglisten, det hollandske ikon, Therese Klompenhouwer -at stoppe den danske triumf.

Charlotte har gennem tiden opnået mange imponerende resultater og medaljer i både Pool og Keglebillard, men efter kun få år med 3-Bande Carambole beviser hun, at der tilsyneladende ikke findes en billarddisciplin, som hun ikke kan mestre på allerhøjeste niveau! For bare 2 uger siden kunne vi meddele, at Charlotte havde vundet DM-guld og vi kaldte det ”nærmest uhørt”, at skifte fra en pocket-disciplin til Carambole, men nu må man da konstatere, at det på ingen måde er umuligt -i hvert fald ikke hvis man hedder Charlotte Sørensen. Vi bukker og nejer og kipper med dannebrog i stolthed på Charlottes vegne, hvor er det bare imponerende!

Nanna Z. Pedersen og Marianne Mortensen leverede fine præstationer. Nanna var debutant og fik vigtig erfaring med hjem fra EM.

Dansk kvindebillard har fremgang, det lover godt for fremtiden.

Læs også artiklen fra Kozoom

Ord fra sekretariatet

Billeder af Dirk Acx og Flemming Madsen

Relaterede artikler

Praktiske spillerinformationer vedr. de klassiske discipliner: Keglebillard, Carambole og 5-Kegler

Rune Kampe

Kom og se 12 danske mesterskaber og gå ikke glip af hyggen ved at deltage i jubilæums- og DM-banketten!

Rune Kampe

DM-UGEN | SØREN SØGAARD TIPPE-KONKURRENCE

Rune Kampe