Information

TONNY CARLSEN BILLIARD SYSTEMS

Kære Billard venner

Jeg har nu d.d. opsat fem billard systemer i DK, BK 2004 (Stevns),  BK Grøndal Brønshøj, Esbjerg BC, Vejle BK og Randers BK, samt selvfølgelig hjemme hos undertegnede. Hvis der er nogle der har lyst til at se dette fantastiske system, og opleve de nye muligheder det åbner op for, her også tiltænkt at tilbyde nye, og specielt gerne unge et unikt redskab for at tilknytte dem til jeres klub fremover, står alle de nævnte klubber klar til at byde jer velkommen, og at afprøve systemets muligheder.
Jeg har endvidere fået udviklet et transportabelt system, således at jeg kan besøge jeres klub til en demo aften. Der stilles dog nogle krav vedr. lysopsætning, således at jeg skal bruge 1.6 m frihøjde fra spilleflade, dermed er det specielt svært for dem som har lysarmaturer hængende, men I er velkomne til at ringe eller skrive herom.
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at ønskes der en demo aften, hvortil jeg kommer til jer, sker dette kun i forbindelse med et evt. seriøst salg til følge, hvis man ser mulighederne heri, og dermed ikke kun fordi man syntes det kunne være sjovt at opleve. Pris og yderlige kan findes på www.tonnycarlsen.com

Hvordan har udviklingen været i jeres klub gennem de sidste 10 år, og hvordan forventer i den ser ud om yderligere 10 år ???

Jeg håber i gerne vil være med til at gøre en forskel, for vores sport J

Med venlig hilsen / Best regards

Tonny Carlsen

contact@tonnycarlsen.com

www.tonnycarlsen.com

+45 2230 3262

 

Relaterede artikler

Kom til åbent hus i Haderslev Billard Klub

Rune Kampe

DM-ugen | spilleplan pr. disciplin og kronologisk rækkefølge

Rune Kampe

Indbydelse til årsmøde 2024

Rune Kampe