5-Kegler

Ny turneringsplan for 5-Kegler

Vi har i udvalget drøftet turneringsafviklingen for foråret og kommet frem til følgende, hvis vi kan finde klubber der vil lægge lokaler til.

  • Afdeling 5, som skulle have været spillet den 30/1 rykkes til den 8/5
  • Afdeling 6, som skulle have været spillet den 27/2 rykkes til den 22/5
  • Afdeling 7, som skulle have været spillet den 13/3 aflyses
  • Afdeling 8 fastholdes og spilles den 24/4
  • Grand Tour i Grøndal/CCB den 27/3 gennemføres, hvis der åbnes – ellers rykkes den til den 29-30/5

Vi er i skrivende stund ved at få en afklaring på, hvad vi gør med de point der blev scoret i afdeling 7 sidste år.

DM 2-mandshold forsøges gennemført i uge 23 i Østdanmark. Der mangler dog arrangører, men vi arbejder på at finde to klubber, der kan deles om værtsskabet. Der vil komme mere information og tilmelding og regler, når vi ved mere.

DM Individuelt rykkes til uge 24 og spilles i Ikast. Inden sæsonen gik i gang lancerede vi et DM-format med 12 deltagere. Da vi i udvalget anser det som sandsynligt med afbud til DM pga COVID-19 er en 12-mands-turnering uhensigsmæssig, og vi har derfor valgt, at DM i år bliver for top 16 på ranglisten. Skulle der komme afbud inden offentliggørelsen af navnenen til DM, fyldes op fra ranglisten. Når offentliggørelsen ligger fast, låses navnene og der vil spilles med ”huller” ved afbud.
Vi har kraftigt overvejet en model, hvor der kunne spilles kvalifikation om nogle af pladserne, men dette mener vi er svært at gennemføre på grund af den pressede kalender. Det er dog en overvejelse til næste sæson.

Vi er klar over, at der er sammenfald med andre turneringer, men vi har vurderet, at ovenstående er vores bedste løsning.

Alle datoer er med forbehold og kan risikeres flyttet eller aflyst. Dette afhænger af, om der er plads i klubberne, hvornår der åbnes for alle spillere og den generelle situation i Danmark.

Mvh
Udvalget for 5-Kegler

 

Relaterede artikler

DM-ugen i Herning i uge 25

Rune Kampe

I dag er det Den Danske Billard Unions 90-års fødselsdag!

Rune Kampe

DDBU inviterer til afskedsreception for Hanne Rasmussen  

Rune Kampe