5-Kegler

Til alle 5-Kegle-spillere

Næste afdeling er en såkaldt Grand Tour. En turnering der markerer afslutningen på en halvsæson, men også en turnering, hvor alle har mulighed for at mødes og dyste på tværs af niveau.

På baggrund af den aktuelle situation med COVID-19 i Danmark er formatet, med godkendelse fra TU, ændret en smule. Dette har været en nødvendighed for at kunne gennemføre denne Tour.

Ændringer: – Navnet “Grand Tour” ændres til “Elite Grand Tour” – De 32 spillere der ligger øverst på den aktuelle rangliste efter tilmeldingsfristen er udløbet mandag den 23/11 kl 8.30 deltager. Husk at ikke alle i top 32 tilmelder sig, så der vil være gode muligheder for deltagelse selvom man ikke befinder sig der. Er man ikke blandt de 32 deltagere, men har tilmeldt sig, kan man komme på venteliste og evt. blive tilbudt en plads med kort varsel ved afbud eller få tilbagebetalt sit tilmeldingsgebyr. – Der spilles altså ikke kvalifikation fredag – Retningslinjerne for ophold i Ikast BK under turneringen styres af Ikast BK, som melder ud vedrørende dette.

Elite Grand Tour: – Elite Grand Tour afvikles over lørdag og søndag. Den er landsdækkende og har 32 deltagere. – Elite Grand Tour afvikles som dobbelt KO – Der spilles bedst af 3 sæt til 60 point i alle kampe – Mødetid er lørdag kl. 12.00 og søndag kl. 10.00. Bliver man slået ud om lørdagen er man ikke forpligtet til at møde op søndag. – Starttid er lørdag kl. 12.30 og søndag kl. 10.30. – Dispensation til at komme senere skal gives af arrangøren. Dette kan eksempelvis være med lang transporttid eller andre omstændigheder. – Lørdag er sidste spillede kamp nr. 40. – Der er fuld lodtrækning, som bruges til indplacering i skemaet. Ingen spillere seedes. – Deadline for tilmelding er mandag kl. 8.30 – Der spilles om ranglistepoint fra 200 point til 1300 point – Tilmeldingsgebyret bliver 250 kr, hvoraf de 200 kr. går til præmiepenge til nr. 1, 2, 3 og 4.

Efter denne Elite Grand Tour tæller de 6 bedste resultater på ranglisten og ikke de 5 bedste som hidtil.

Med venlig hilsen
Udvalget for 5-Kegler

Relaterede artikler

DM-ugen | spilleplan pr. disciplin og kronologisk rækkefølge

Rune Kampe

Flot dansk bronze ved junior-EM

Niels Hansen

Indbydelse til årsmøde 2024

Rune Kampe