Skomar

Skomar Champ – The Open & Final 16 udskydes pga. Covid-19 situationen!

Vi havde ellers rettet snuderne mod Damhuskroen, hvor begge events var programsat til at løbe af stablen i henholdsvis uge 51 og 27. og 28. december. Vi må bare erkende, at det er småt med positive historier i denne svære tid. Derfor kommer det næppe som den største overraskelse at vi, i fælles front med vores samarbejdspartnere, skubber begge events hen mod mere festlige tider – forhåbentlig i 2021.

Vi bestræber os stadig på at lave den fedeste turnering for jer, med dart-stemning, fest og farver samt rekordmange deltagere. Vi vil vise hvad skomar kan, for både bredden, eliten og tilskuere 💪👊

Det at hygge, at kridte støvkosten, det at være en del af et billardfællesskab, og ikke mindst det, at se Jonas sætte en langbal til fire pinde med bananrødt, det er bare livet 🔥 Derfor holder vi humøret højt, og fortsætter planlægningen. 

Vi vender tilbage på fuldt blus, når vi igen må gi’ hånd og kramme. Stay safe 🙏🏻

De bedste hilsner

Brian og Rune

Relaterede artikler

Genåbning af landets klubber

Rune Kampe

DDBU informerer om reglerne for genåbningen onsdag d.21. april 2021

Rune Kampe

COVID-19: Ingen planer om aflysninger

Kent Rifbjerg Erichsen