Kegler Nyheder

Regionsfinale Keglebillard Elite Vest/Øst Gennemføres

Grundet de nye regler for elitespillere og turneringer i eliterækken, så har vi besluttet at gennemføre regionsmesterskaberne i keglebillard. Stævnerne gennemføres 14+15. Nov. 2020 i hhv. Bristol, Odense og Næstved Billard Klub.

Vi tolker, at vi stadig er underlagt de 10 personer i antallet af ikke spillere. Dette betyder, at dommere og turneringsledelsen udgør alle de øvrige personer, som må være i lokalerne. Der vil herfor ikke være adgang for tilskuere, hvilket naturligvis er skide irriterende for både arrangørerne og os billard interesserede.

Program Regionsfinale Øst
Program Regionsfinale Vest

Streaming

Det vil være muligt at følge regionsmesterskabet i Vest via Bristols eget streaminganlæg. Alle 4 borde bliver streamet hele weekend.

Der vil ikke umiddelbart være streaming i Øst, så her må vi håbe på en venlig sjæl med en mobil telefon til at optage de døde minutter af søndagens kampe.

 

Unionen, turneringsudvalget og undertegnede vil gerne takke arrangørerne for at muliggøre afviklingen af stævnerne. Vi ved, at det i disse tider kræver mange frivillige kræfter, at afholde et stævne af denne slags. Vi opfordre derfor også spillerne til at stille sig velvilligt i forbindelse med forskellige praktiske gøremål, da der i klubberne kun vil være meget få hænder til alt.

 

Med sportslige hilsener

Kent Rifbjerg Erichsen

Keglebillard Udvalgsformand

 

Relaterede artikler

Keglebillard: Johnny Hansen og Charlotte Sørensen vinder DM 2021

Rune Kampe

Helene Krogsgaard Mikkelsen ny formand for DDBU´s Pooludvalg

Rune Kampe

DM Kegler Individuelt 2020/21 – Oddset/Streaming/Program mv.

Kent Rifbjerg Erichsen