Pool

Simon Reher-Langberg vinder AM i Straight Pool

Her er turneringslederens beretning

11 personer stillede til start i Aalborgs lokaler, lørdag d. 17.10.2020 til sæsonens første AM.

Et par af de deltagende var forholdsvis nye i turneringsregi, og Kristian Klokkerholm stemplede i den grad ind som nytilkommen DDBU spiller med turneringens højeste serie på 29. Han viste gennem hele dagen højt niveau, så stort cadeau skal der lyde til ham, og jeg håber vi ser både Kristian og den anden “nye” spiller Danny til flere DDBU turneringer i fremtiden.

Turneringen var stærkt besat af dygtige A-række spillere. Flere af kampene var tætte og der blev praktiseret safe-spil til den store guldmedalje, som spillet jo også lægger op til, gennem hele dagen. Det blev et gensyn, efter en længere tids turneringspause, til de to Dan’s PoolHall spillere, Simon Reher-Langberg og Frederik Sonne.

Simon trak i semifinalen Christian Choi Hansen, der spillede stabilt gennem dagen, med en lille overraskelse gemt i ærmet, da han tog sejren over hans holdkammerat Lars Tolbod. Her var der ikke tvivl om udfaldet og Simon trak sejren i hus.

Brian Brinch, ABK31, stod overfor Frederik Sonne i den anden semifinale, og denne semifinale blev væsentlig tættere end den anden semifinale, hvor begge spillere pressede hinanden til det yderste, hvor marginalerne og sejren til slut gik Frederiks vej.

I finalen viste Simon sig som den stærkeste spiller med en klar sejr på 60-21 over Frederik. Stort tillykke med guldet til Simon!

Højeste serier:

Kristian: 29
Brian: 17
Simon: 16
Jesper P: 15
Niels: 15
Frederik: 14
Christian: 11

Turneringslederen vil gerne sige tak for god ro og orden hele dagen.

/Helene Mikkelsen

Relaterede artikler

Adib Issa vinder AM 9-Ball

SOEREN

DM-ugen i Herning i uge 25

Rune Kampe

I dag er det Den Danske Billard Unions 90-års fødselsdag!

Rune Kampe